Agenda met kampeerevenementen

kampeerevenementAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda.

Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.D.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.D.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden, mits ze door de organisator zijn aangemeld.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.D.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.D.C.-kalender.

feb
28
vr
Fiets en Wandelbeurs Nederland 2020 @ Jaarbeurs Utrecht
feb 28 @ 10:00 – mrt 1 @ 17:00

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste en grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden

feb
29
za
Kampeer Outdoorbeurs 2020 Zaandam @ Vrijbuiter Megastore
feb 29 @ 10:00 – mrt 1 @ 17:00

Vrijbuiter organiseert op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 wederom de Kampeer & Outdoorbeurs met Camping Informatie Markt. Deze Kampeerbeurs vindt plaats in de winkel van Vrijbuiter van 5000m² in Zaandam. De beurs is een uitstekende gelegenheid om kampeer en camping informatie te verkrijgen bij ruim 75 stands van campings door heel europa en leveranciers die kampeerartikelen promoten. Er zijn ook presentaties en workshops.

mrt
7
za
Kampeer & Outdoorbeurs 2020 Roermond @ Vrijbuiter
mrt 7 @ 10:00 – mrt 8 @ 17:00

Vrijbuiter organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 wederom de Kampeer & Outdoorbeurs met Camping Informatie Markt. Deze Kampeerbeurs vindt plaats in de winkel van Vrijbuiter van 5000m² in Roermond. De beurs is een uitstekende gelegenheid om kampeer en camping informatie te verkrijgen bij ruim 75 stands van campings door heel europa en leveranciers die kampeerartikelen promoten. Er zijn ook presentaties en workshops.

mrt
20
vr
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten
mrt 20 @ 10:00 – mrt 22 @ 17:00
CamperExpo Voorjaar 2020 @ Expo Houten | Houten | Utrecht | Nederland

De meest complete camperbeurs

Schitterende campers van vele merken

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg!

Website: www.camperexpo.nl 

mei
15
vr
Camper en kampeer experience 2020 @ Kunstijsbaan Breda
mei 15 @ 10:00 – mei 17 @ 17:00

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2020 is de Kunstijsbaan in Breda de plek voor alle kampeerliefhebbers, dan vindt hier namelijk de grootste overdekte camper- en kampeerbeurs van Zuid-Nederland plaats: Camper en Kampeer Experience 2020.
In de aanloop naar het vakantieseizoen kunnen de bezoekers inspiratie opdoen en informatie inwinnen voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte camper/caravan, vouwwagens/tenttrailers en diverse accessoires. Daarnaast kunnen bezoekers ook terecht voor verzekeringen, magazines en toeristische informatie. Ook kunnen bezoekers E-bikes testen op het fietsparcours.