Auvergne-Rhône-Alpes


les deux frêres

In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne ligt camping Les Deux Frêres. Vanaf de belvédère kunt u de gebergtes van de Cantal, Sancy en de Puy de Dôme zien. De camping bevindt zich naast de belvédère, met vanaf iedere plek een fantastisch uitzicht! In de streek met zijn eeuwenoude cultuur, vindt u schilderachtige dorpjes en kastelen, vulkanen, meren en menhirs. Er is voor iedere leeftijd wat te vinden voor een heerlijke vakantie! Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd.

Les Fayes

Les Fayes is een kleine natuurcamping...een klein (heerlijk hondvriendelijk!) paradijsje in het groene onbedorven hart van Frankrijk, ideaal voor een weekje weg of heerlijke vakantie. Geniet mee van de rust, de natuur én het lekkere eten ! Even weg van de dagelijkse sleur, verplichtingen en drukte..... Puur kamperen, zonder luxe, glamp of animatie. Back to basic, maar wel heerlijk warme douches, gratis wifi-internet en heeel veel info over de omgeving, wat te doen, etc. Met RUSTGARANTIE: geen kinderen/gezinnen, zwembad, animatie... Les Fayes...waar rust nog heel gewoon is....

Pont du Rouffet

Rustig kamperen aan een groot meer midden in de natuur zonder animatie, daarom is deze camping ideaal voor liefhebbers van natuur, wandelen, fietsen, zwemmen, varen, vissen. Wie voor rust komt, zit hier goed. De Cantal ligt in het zuiden van de Auvergne en staat bekend om zijn schitterende natuurgebieden en landschappen.

Domaine du Bourg

Camping Domaine du Bourg is een groot groen domaine langs de Loire (Unesco) met zwembad, minicamping, 3 vakantiehuizen, B&B, trekkersherberg, safari lodge tenten, pipowagen en fietsverhuur. Mooie glooiende omgeving ideaal voor wandel- en fietstochten, vele routes liggen klaar voor u. Een ontbijt en table d'hôte wordt graag geserveerd.