Aquitaine-Limousin-Poitou-Charentes


Lune sur le Lac

Deze camping ligt op het mooie platteland van de Dordogne, op slechts enkele minuten van het prachtige stadje Monpazier. Lune sur le Lac is gelegen op een verhoogde heuvel en met uitzicht op een eigen meer van 69 hectare. Het is echt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van het weer. Of u nu gewoon een time-out wilt nemen of dit prachtige deel van Frankrijk wilt verkennen. Zonnebloemen, wijnstokken, goed eten en wijn zijn in overvloed! Er zijn twee velden die volledig hondvriendelijk zijn, met rondom een 1 meter hoog hek.

Moulin de Lacombe

Moulin de Lacombe ligt op mooie, historische locatie in een lieftallig dal dat wordt omzoomd door het riviertje la Glane de Malesse. Een plek waar het nog fris en oorspronkelijk is, bloemrijk en bosrijk met veel rivieren, vergezichten en glooiende heuvels. Camping Moulin de Lacombe is een camping voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers, die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. De camping is terrasvormig en kleinschalig. Er is een zwembad, een rivier, kleine bar met keuken en een jeu-de-boulesbaan. Er zijn ingerichte luxe tenten te huur en een volledig ingerichte caravan. Alle plaatsen bieden mooi uitzicht en liggen onder hoge pijnbomen. Er is schaduw en er zijn open terras-plaatsen voor de zonliefhebbers. In de kiosk zijn basisbehoeften aanwezig, zoals koffie, thee en brood, maar er worden ook groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte jam, honing van eigen imkerij, brood en verse eieren verkocht. Kindvriendelijk. Nederlands en Frans gesproken. Geopend: mei t/m september.

La Grande Veyière (zwembad)

Camping La Grande Veyière is gevestigd op een oude boerderij, net buiten de platgetreden toeristische paden, midden in de natuur en de bossen. De eigenaren kiezen voor kleinschaligheid, ruimte en een gemoedelijke sfeer. Je kan bij hen terecht voor info over de (prachtige) streek, voor wandelkaarten, voor hulp bij reserveringen... La Grande Veyière heet je graag van harte welkom!

Domaine des Mathevies

Domaine des Mathevies is een mooi een alternatief voor een commerciële camping. Ontspannen en genieten van zwoele zomergeluiden en een laid-back sfeer. Vers brood en croissants worden op tijd afgeleverd voor het ontbijt. 's Avonds wordt het eten geserveerd door lokale 'voedselvrachtwagens' op het terras en een verscheidenheid aan lokale en wereldgerechten serveren in een ontspannen sfeer. Dankzij een goede relatie met lokale producenten wordt er een scala aan hoogwaardige wijnen aangeboden.