Bourgogne-Franche-Comté


Le Creux

Gezellige, kleinschalige camping in het groen, autoluw en niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Voor de rustzoeker, wandelaar, fietser, motorrijder en iedereen die geniet van de natuur in een prachtige maar niet toeristische omgeving. Plekken voor caravan, vouwwagen en tent en ook speciale camperplekken aanwezig.

Mesles

Hondencamping Mesles, in het zuiden van de Morvan, is een camping voor gasten met honden zodat beiden een relaxte vakantie hebben. Grote omheinde plekken, en gehele terrein is omheind. Rust, natuur, ruimte en wandelen zijn onze kernwoorden. Er is een zwembad en een poeltje voor de honden. Eindeloos wandelen over heuvels en door bossen. Veel service om onze gasten en hun honden echt in de watten te leggen.

La Jonquille

La Jonquille is een kleine ecologische en rustige camping midden in de schitterende natuur van de uitlopers van de Vogezen. Het tentenveld ligt op het hoogste terras, campers en caravans staan op een lager gelegen terras, beiden met schitterend uitzicht over de vallei. Een gezins- en hondvriendelijke camping met een klein kindervrij terrein. Een heerlijke plek om ècht tot rust te komen.

La Foret du Morvan

La Forêt du Morvan is een gezinscamping met 25 plaatsen op een voormalige boerderij met ongeveer 3 hectare bos en 6 ½ hectare weiland. Een aantal plaatsen is bezet door volledig ingerichte bungalow en piramidetenten. De plaatsen zijn zeer ruim en iedere tent heeft uitzicht over een groot gebied. De camping ligt op een zuidhelling en heeft daardoor volop zon.

Au Bois Joli

Sites & Paysages Camping Au Bois Joli is een rustige, comfortabele 4 sterren natuur- en gezinscamping met 87 kampeerplaatsen en 13 zeer diverse huuraccommodaties. Gelegen in Bourgogne Buissonnière aan de rand van de Morvan, dichtbij Guédelon, Vézelay en Auxerre. Een camping waar u nog door de vogels gewekt wordt.